Βιοκαλιέργεια για Ενα Καλύτερο Μέλλον
Οι Αμπελώνες Χανιώτης βρίσκονται ανάμεσα στο Παρνασσό (2.500 μέτρα) στα δυτικά, το Καλλίδρομο (1000 μέτρα) στα ανατολικά και δυτικά από το Μπράλος (900 μέτρα). Το Νότιο άνοιγμα επιτρέπει στο αεράκι του Αιγαίου να κρατήσει τα σταφύλια μας φρέσκα. Τα βουνά δημιουργούν ένα ξηρό κλίμα παρόμοιο με το κλίμα των Κυκλάδων. Haniotis Estate
Βιοκαλιεργούμε πέντε ποικιλίες σταφυλιών. Ο Ροδίτης, το Ασύρτικο και το λευκό Μοσχάτο παράγουν το λευκό μας κρασί. Το Cabernet Frank παράγει το ερυθρό μας κρασί και το ερθυρό Μοσχάτο παράγει το ροζέ μας. Process
Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά χωρίς χημικά πρόσθετα και εμφιαλώνεται αναλόγως. Bottling